Laserontharing - Een overzicht

Voordat wij aan uw treatment kunnen beginnen, willen wij u dan ook op de hoogte stellen betreffende een aantal serieuze punten bij laserontharing.

Dit in contrast tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele goede dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn zodra potentiële brandwonden.

Tot aanleiding van een resultaten uit een heleboel en uitgebreide studies wordt die laser dit wordt ook wel de "Gouden Standaard" voor permanent ontharen genoemd. Een LightSheer DUET diode laser kan zijn dus de perfecte afwisseling vanwege prima protectie, effectiviteit en efficiency.

Gedurende een ontharing betreffende laser krijgt u een zonnebril teneinde de ogen te beschermen. Een verzorging duurt, afhankelijk over dit te veven gebied, tien minuten tot een uur.

Voorzorgsmaatregelen permanent ontharen Dit kan zijn van betekenis om vanaf vier weken wegens een verzorging niet te epileren ofwel te harsen. Dit te veven gebied fungeert vanwege het laseren wél geschoren te geraken, bij voorliefde 2 of 3 dagen wegens een laserbehandeling.

Let immers: daar bestaan meerdere soorten IPL apparaten en ook niet elk apparaat is even efficiënt. De apparaten welke we hebben getest zijn Luminette en Photosilk.

Nee, laserontharen kan zijn niet pijnlijk. De meeste personen voelen er niks aangaande ofwel ze beleven slechts ons lichtwegend prikkelende sensatie.

Hierbij gaat teneinde hoofdharen in dit gezicht, elders op het lichaam en onder andere op huidtransplantaten. Een expert laat een minuscuul naaldje in dit lees meer haarzakje glijden om het elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling geraken de hoofdharen zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Jouw raakt immers niet meer afhankelijk aangaande een agenda over jouw expert, maar kunt ontharen als dit jou uitkomt! Zeker ’s avonds voor dit naar bed gaan kunnen, indien je even een loos uurtje hebt overdag of in het weekend we hebben een ogenblik gekomen wegens jezelf neemt.

Ons laserontharing treatment is via de meeste personen ook niet mits pijnlijk ervaren. U kan een prikkelend tot tintelend idee waarnemen.

Heb jouw tevens ervaring betreffende de apparaten van Phillips? Zou jouw welke aanraden? En deze 2005 kan zijn dat vervolgens een goede? Want er zijn sexdating-sites ook alsnog alweer veel duurdere

De onkosten vanwege het laserontharing mogen door de zorgverzekeraar worden vergoed. Verder zonder doorverwijzing over de arts ofwel dermatoloog.

De Lightsheer DUET is de "Goudkleurige Standaard'' op dit gebied aangaande laser ontharen en de Soprano Accord bezit zodra bijkomend voordeel dat wij een donkere huidtype & zongebruinde huid sneller en effectiever mogen behandelen.

Hieronder vind je een prijzen een permanente ontharing. Een permanente ontharing kan zijn ieder definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren dus een richtprijs ofwel ons ‘van-verkoopprijs’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *